Rajoy aposta per un acord PP-PSOE contra l'independentisme

L’expresident creu que les dues grans formacions espanyoles han d’anar de la mà en “temes d’Estat”

L’expresident del govern espanyol Mariano Rajoy ha apostat aquest dijous per un acord entre el PSOE i el PP per donar resposta a la crisi política a Catalunya. A la presentació del llibre del seu exministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz –‘Cada día tiene su afán (Península, 2019)-Rajoy ha assegurat que “en temes d’Estat, com els estatuts d’autonomia, els models de finançament o en aplicar el 155 i tot el que té a veure amb el model territorial, convé que els dos grans partits es posin d’acord i que siguin capaços de fer-ho”. Es tracta, segons Rajoy, de “cedir quan l’interès [general] ho demana” com al seu entendre va passar durant la Transició. A la presentació del llibre hi ha estat presents algunes de les cares del seu govern com Ana Pastor i María Dolores de Cospedal, així com el secretari general del PP, Teodoro García Egea.

 
 

Comentaris (8)
Vicenç Ramoneda Fa 4 mesos
Als dictadors del 155 no els hi vull cap mal, ...un cop es morin de vells d'aquí moooolts anys!
Maria Fa 4 mesos
Però aquest delincuent encara no està a la presor , ah es està clar tots els que el tenen que enjuiciar i tancar també són de la seva banda .
Mira, ja han trobat la clau! Fa 4 mesos
Pp i PSOE han trobat l'escusa perfecta, per aliarse, montar un sistema per manar ara tu ara jo i sense perjudicarnos. Es a dir una estafa al poble espanyol per montar una dictadura encoberta, utilitzar totes les forces policials, coercitivas i judicials per encadenar als ciutadans amb un sistema corrupte per obtenir el seu benefici.
Ni que fos Fa 4 mesos
un carallot traumatitzat.
fideli Fa 4 mesos
entesa de kapos de màfia... com sempre
Game over Spain Fa 4 mesos
Veuen que els hi explota als morros. Spain Game Over.
torracollons Fa 4 mesos
viva rakoy i la seva puta mare!!!
Antoni Fa 4 mesos
Tindreu que menjar independentisme tota la resta dels vostre vida dictadors mafiosos