El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rabell espera que el referèndum no es transformi en unes noves eleccions catalanes
  • CA

 

El líder de SíQueEsPot al Parlament, Lluís Rabell, ha assegurat que espera que el referèndum independentista anunciat pel president català, Carles Puigdemont, no es transformi en unes noves eleccions, la qual cosa seria “una sortida dolenta”.

 

“Podem anar a un escenari en el qual es plantegi el referèndum com una convocatòria que al final no es faci i que serveixi de bandera per a una campanya electoral”, ha advertit aquest dimecres en una entrevista a TV3 recollida per Europa Press.

Per aquesta raó, ha reclamat “generar un escenari favorable” per fer la consulta, mobilitzar la societat catalana i teixir aliances amb l’espanyola. Rabell ha assenyalat que espera que JxSí “aposti per la via dialogada amb l’Estat”, i ha afegit que la consulta ha de tenir conseqüències polítiques i jurídiques reals.

 

Preguntat per si SíQueEsPot estaria disposat a donar suport als Pressupostos catalans, ha dit que “seria difícil” fer-ho en el cas que els comptes no prevegin un canvi en les polítiques tributàries.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa