Quin cost té el canvi de denominacions de les conselleries?

ICV vol saber si els canvis i costos són compatibles "amb la voluntat d'austeritat pròpia dels temps de crisi econòmica anunciada per Mas'

El diputat d'ICV-EUiA al Parlament de Catalunya, Jaume Bosch, preguntarà al Govern sobre el que costarà canviar el nom de les conselleries de la Generalitat. El canvi es va aprovar al Consell executiu del 29 de desembre.

Bosch considera "lògic" que cada Govern s'organitzi "com estimi més oportú", però vol saber si canvis i costos són compatibles "amb la voluntat d'austeritat pròpia dels temps de crisi econòmica anunciada pel president Mas". Bosch creu que la "voluntat de transparència predicada pel nou Govern" obliga a informar a la ciutadania de "la repercussió econòmica de les seves decisions".
Bosch ha recordat que l'impacte dels canvis de denominació de les conselleries repercuteix en àmbits com les retolacions d'edificis, instal•lacions, serveis i propietats, i en els impresos, paperam i informàtica.

El diputat ecosocialista ha destacat que "al costat de canvis organitzatius també es produeixen modificacions estrictament ideològiques' com és el cas 'd'Educació per Ensenyament o Acció Social per Benestar Social i Família".

 
 

Comentaris