El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Quim Torra serà el 2 de juliol a Estrasburg
  • CA

El president de la Generalitat, Quim Torra, serà el proper dimarts 2 de juliol a Estrasburg, dia en què es constituirà el Parlament Europeu i també hi ha convocada una manifestació en aquesta ciutada francesa amb l’objectiu de demanar que Carles Puigdemont, Toni Comín i Oriol Junqueras no siguin vetats com a eurodiputats.

Així ho ha anunciat aquest dimarts la portaveu del Govern, Meritxell Budó, en roda de premsa posterior al Consell Executiu, on no ha volgut concretar si el president de la Generalitat participarà en la manifestació convocada pel Consell per la República. “Torra ha anunciat la seva voluntat de poder assistir a la constitució del Parlament Europeu a Estrasburg”, s’ha limitat a assenyalar Budó.

D’aquesta manera, el Consell Executiu, que se celebra sempre els dimarts, tindrà lloc la setmana vinent el dimecres, ja que el president i alguns consellers es desplaçaran fins a Estrasburg. A més, en aquesta ocasió la reunió de Govern es farà a Manresa, i no al Palau de la Generalitat com és habitual. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa