Torra: "A partir d'ara posarem la independència en el centre de la política"

El president de la Generalitat diu que la manifestació de la Diada és un "èxit immens"

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha afirmat que la manifestació convocada per l'ANC amb motiu de la Diada d'enguany ha estat un èxit i ha assegurat que la independència estarà "en el centre de l'acció política" a partir d'ara.

"Avui som milers manifestant-nos per un lema molt senzill, Objectiu: independència. I aquest és el repte i això és el que farem. Avui es tanca una etapa i es comença a respondre a les sentències, tot posant l'objectiu en la independència i en el centre de l'acció política", ha manifestat davant dels periodistes congregats.

El president ha mantingut que la gentada és símptoma de l'èxit "immens" de la Diada i ha afirmat que ell no tenia cap dubte que seria així, ja que confia en els catalans: "El poble de Catalunya mai no falla". 

Quim Torra a la manifestació de la Diada

Quim Torra a la manifestació de la Diada / Xavi Fernández de Castro

 
 

Ha tornat a advertir, a més a més, que pretén tornar a exercir qualsevol dret que consideri que s'està negant als catalans: "Començant pel dret a l'autodeterminació".

Ha volgut agrair l'assistència de la gent, el que va "contra tots els pronòstics interessats que no volien que la mobilització fos un èxit". Què demostra això? Que els catalans tenen una gran determinació per decidir el seu futur lliurement, "democràticament i de manera no violenta". 

 

Comentaris