El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Torra, satisfet amb el missatge que envia la Diada: “Estaré al costat de la gent”
  • CA

Quim Torra s’ha mostrat satisfet davant la resposta de la gent en la manifestació de la Diada d’enguany. Una mobilització que ha omplert Barcelona amb un objectiu clar, dirigir-se cap a la independència.

En unes declaracions a TV3, el president de la Generalitat ha recalcat que s’ha tornat a expressar el desig de milers de catalans, anar cap a la independència: “A partir d’ara posarem la independència en el centre de l’acció política“.

Sobre la sentència que pesa sobre els presos, ha volgut dir que s’està deixant la pell perquè les institucions donin resposta: “Estaré al costat de la gent sempre perquè confio en la meva responsabilitat. Confio en els ajuntaments, municipis i tota la resta del teixit institucional del país, que és sòlid però que encara hem d’enfortir”.

Considera que a partir d’ara s’ha de posar el focus en defensar els drets civils, socials i polítics al davant: “Posarem uns paràmetres. Perquè hem de ser sempre capaços de respondre davant tot el que ens pugui passar, tot posant com a base aquests principis de país”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa