Qui entra i qui surt de la llista de morosos publicada per Hisenda

Mario Conde i Lorenzo Sanz es mantenen, mentre que Dani Pedrosa i Dani Alves regularitzen el seu deute i surten de la llista

Mario Conde, una de les persones físiques que més diners deu al fisc | Europa Press

 

L'expresident de Banesto Mario Conde, l'expresident del Reial Madrid Lorenzo Sanz i el conegut advocat José Emilio Rodríguez Menéndez es mantenen en la llista de morosos publicada aquest divendres per Hisenda per tenir, a 31 de desembre de 2016, deutes amb l'Administració Tributària superiors en cada cas al milió d'euros.

 

La llista completa de morosos

Per contra, desapareixen de la llista de deutors el pilot de Moto GP Dani Pedrosa i l'exjugador de futbol Dani Alves, al mateix temps que entra el col·laborador de televisió Juan Francisco Matamoros, conegut com Kiko Matamoros, amb un deute d'1,9 milions d'euros.

 

En concret, l'expresident de Banesto Mario Conde té un deute de 9,9 milions d'euros amb Hisenda, la mateixa que en l'anterior llistat de morosos, mentre que l'expresident del Reial Madrid, Lorenzo Sanz, manté el seu deute d'1,36 milions d'euros i l'advocat Rodríguez Menéndez deu 3,6 milions d'euros a la Hisenda Pública. En tots dos casos, el deute es manté respecte a l'anterior llistat.

Per la seva banda, l'empresari Agapito García Sánchez torna a aparèixer com la persona física que acumula un major deute amb Hisenda, amb un total de 17,03 milions d'euros, inferior al deute de 19,06 milions de la llista anterior.

 

La immobiliària Reyal Urbis, amb 363 milions d'euros, és l'empresa que més diners deu al fisc, la qual cosa suposa amb prou feines sis milions d'euros menys que un any abans, segons el contingut de la llista, consultat per Europa Press.

 

 

La societat Oceanus Maritime, amb seu a la illa de Man i propietària d'un dels principals iots del món, té un deute amb Hisenda de 227 milions.

 

Un altre dels principals deutors és Nozar, amb 198 milions, enfront de 203 milions a tancament del 2015, mentre que la societat Vitone 1842 deu 134 milions. Sacyr, que figurava un any abans amb 115 milions de deute, ha sortit de la llista.

 

Comentaris