PxC triplica les seves candidatures i concorrerà a 100 ajuntaments

Anglada també assegura que el programa del PP en immigració només és "una còpia dolenta del de PxC"

El líder de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha anunciat que presentarà candidatures a més de cent ajuntaments per a les eleccions municipals de maig, triplicant les del 2007, quan va presentar 32 candidatures. Anglada, qui s'autodefineix com un "líder identitari i populista", ha assegurat que en aquest comicis concorreran a tres capitals de província -Barcelona, Tarragona i Girona- però encara no té clar si ho faran també a Lleida.

Ha assenyalat que es presentarà a totes les comarques de la província de Barcelona, el 75% de les de Tarragona, a més de tenir una "important" presència a Lleida i Girona.

Anglada ha assegurat que entre els seus objectius passen assumir alcaldies, com Vic (Barcelona), El Vendrell (Tarragona) i Sant Martí de Riucorb (Lleida), i ha admès tenir "bones expectatives" després d'haver-se quedat a les portes d'obtenir representació parlamentària a les recents autonòmiques.

El polític, qui ha fet bandera de defensar "primer els de casa" i d'exigir la repatriació dels immigrants en atur de llarga durada, ha assegurat que el programa electoral del PP en aquesta matèria ha estat només "una còpia dolenta" del de PxC, i que la líder popular, Alícia Sánchez-Camacho, ha fet demagògia perquè, segons la seva opinió, s'oblidarà del que ha proposat en campanya.

 
 

Comentaris