El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
PxC triplica les seves candidatures i concorrerà a 100 ajuntaments
  • CA

El líder de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha anunciat que presentarà candidatures a més de cent ajuntaments per a les eleccions municipals de maig, triplicant les del 2007, quan va presentar 32 candidatures. Anglada, qui s’autodefineix com un “líder identitari i populista”, ha assegurat que en aquest comicis concorreran a tres capitals de província -Barcelona, Tarragona i Girona- però encara no té clar si ho faran també a Lleida.

Ha assenyalat que es presentarà a totes les comarques de la província de Barcelona, el 75% de les de Tarragona, a més de tenir una “important” presència a Lleida i Girona.

Anglada ha assegurat que entre els seus objectius passen assumir alcaldies, com Vic (Barcelona), El Vendrell (Tarragona) i Sant Martí de Riucorb (Lleida), i ha admès tenir “bones expectatives” després d’haver-se quedat a les portes d’obtenir representació parlamentària a les recents autonòmiques.

El polític, qui ha fet bandera de defensar “primer els de casa” i d’exigir la repatriació dels immigrants en atur de llarga durada, ha assegurat que el programa electoral del PP en aquesta matèria ha estat només “una còpia dolenta” del de PxC, i que la líder popular, Alícia Sánchez-Camacho, ha fet demagògia perquè, segons la seva opinió, s’oblidarà del que ha proposat en campanya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa