El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pujol recull el testimoni de Puig com a home fort de CDC
  • CA

El president de CiU al Parlament, Oriol Pujol, ha recollit avui el testimoni que deixa Felip Puig com a secretari general adjunt de CDC i es converteix, així, en el nou home fort del partit ara que Artur Mas se centrarà en el Govern. Ha estat l’actual secretari general i president de la Generalitat, Artur Mas, qui va proposar el nomenament, que ha estat ratificat en el Consell Nacional que la formació ha celebrat aquest dissabte a Barcelona.

Amb aquesta designació, el fill de l’expresident Jordi Pujol es converteix en el número 2 del partit i en el millor posicionat per convertir-se en els mesos vinents en el nou secretari general de CDC, en substitució de Mas. I és que Mas ja havia anunciat que si era president deixaria la secretaria general, ja que compliria vuit anys en el càrrec, per la qual cosa en el següent congrés passarà a assumir-ne, probablement, la presidència, i Jordi Pujol la presidència honorífica.

En principi, el congrés de CDC que haurà de consolidar aquests canvis es farà a l’estiu de 2012, tot i que es podria avançar un any, un cop passades les eleccions municipals del 22 de maig.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa