El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pujol: "Qui es quedi al marge de la defensa d’un nou model fiscal, es quedarà al marge de Catalunya"
  • CA

El secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, ha advertit avui que “qui es quedi al marge de la defensa d’un nou model fiscal, es quedaran també al marge de la defensa de Catalunya”, i ha lamentat que el PSC consideri un privilegi la reivindicació econòmica que planteja el Govern d’Artur Mas.

“Catalunya és un país que cada vegada està més convençut del que vol, i l’onada és bastant forta com per plantejar noves ambicions col·lectives, entre les quals hi ha, el pacte fiscal”, ha destacat.

En el discurs de clausura del Consell de les JNC, les joventuts del partit, ha recalcat que “vénen temps difícils”, però ha destacat que les èpoques de crisi són temps tant de sacrificis, com d’oportunitats.

Enquestes del CEO

Dels sacrificis, ha destacat que l’última enquesta del CEO que registrava un augment de la intenció de vot de CiU tant a les autonòmiques com a les generals, demostra que, malgrat que les retallades no agraden a ningú, la gent les està entenent.

Pujol ha assegurat que cal fermesa per canviar el rumb de Catalunya, una fermesa com “la que els joves del món àrab estan demostrant en defensa de la llibertat i contra la tirania i els règims dictatorials, a vegades fins i tot, arriscant la seva pròpia vida”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa