El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pujol: "La relació entre Espanya i Catalunya anirà a pitjor"
  • CA

L’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, considera que la relació entre Espanya i Catalunya “mai havia estat tan malament’ i preveu que “anirà a pitjor”, fins al punt que, si no canvia, Catalunya podria perdre la capacitat de tenir un projecte propi.

En un seminari econòmic que s’ha organitzat avui a Girona, Pujol ha vingut a dir que la política econòmica i social espanyola s’ha reorientat en la direcció correcte gràcies a que el govern de Zapatero “ja no mana” i es limita a seguir les directrius de fora i ha augurat que la situació millorarà però no ha concretat quan.

Pujol ha volgut donar un missatge esperançador als empresaris assistents. “Tinguin confiança”, els ha dit, “Europa sortirà de la crisi’ i es reforçarà l’estat del benestar perquè sigui “viable”. “Potser serem els últims en fer-ho”, com ja ha passat a nivell econòmic i social, però també s’hi arribarà.

Per altra banda, ha subratllat el fet que a Catalunya “hi ha país” i molta gent que treballa, i ha destacat l’impuls que l’economia catalana ha fet a nivell d’exportacions, en àmbits com el de la investigació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa