El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pujol:" La imposició d’Espanya l’hem de rebutjar enèrgicament"
  • CA

L’expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha instat els catalans a rebutjar enèrgicament la “imposició” que ve d’Espanya d’implantar una única nació, la espanyola. Ho ha dit en l’editorial del Centre d’Estudis que porta el seu nom, just una setmana després que, en aquest mateix butlletí, Pujol es mostrés partidari de la independència, declaracions que van aixecar polèmica.

“La proposta -que diversos polítics espanyols de reformular l’estat de les autonomies- o, més exactament, la imposició que ara mateix se’ns neix des d’Espanya l’hem de rebutjar enèrgicament”, ha afegit l’ex mandatari. “Va contra l’interès no només de Catalunya com a col·lectivitat, sinó contra la seva gent, contra les persones”, ha afegit.

Segons Pujol, Catalunya té dos grans problemes: la crisi econòmica i també el relatiu a la “identitat, la cultura, la llengua, la cohesió i la convivència, l’autogovern”. Pel que fa a la crisi, ha indicat que “afortunadament podria ser que es comencés a encarrilar” la situació en els próxims mesos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa