El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pujol dóna la raó a Puigcercós respecte al dèficit fiscal
  • CA

Com Joan Puigcercós, l’ex president de la Generalitat, Jordi Pujol s’ha mostrat aquest matí indignat pel dèficit fiscal català. Pujol, ha explicat que de “cada 100 euros del producte interior brut català, 8,4 desapareixen”. Una xifra, que ha qualificat de “massa alta” i a través de la qual ha criticat al PSC, “i això malgrat que havíem aconseguit un bon finançament”.

En una entrevista a Rac 1, Pujol ha comparat l’economia catalana amb l’alemanya, “on els landers més desenvolupats també fan una aportació extra pels que són més pobres, però que mai supera el 4%”. En aquest sentit, l’ex president de la Generalitat ha valorat el 4% per cent com un bon límit de contribució. “És clar que Baviera ha de pagar més, però sempre dins d’uns límits. Com que alemanya és un país seriós i calculen les coses, tenen fixat aquest màxim”.

Respecte a Artur Mas, Pujol ha dit que ja el veu president tot i que segons ell, el problema ara és saber si CiU podrà governar bé. Per això, ha demanat el vot útil i ha pronosticat que no sumarà un nou tripartit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa