El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pujol descarta que Duran sigui conseller
  • CA

El portaveu de CiU al Parlament de Catalunya, Oriol Pujol, ha descartat avui que el portaveu de la federació de CiU torni a la política catalana com s’havia insinuat les darreres setmanes, encara que Artur Mas va dir textualment que “mai havia tancat, però tampoc obert aquesta porta”.

Pujol ha explicat, en declaracions a Rac1 que Duran continuarà com a diputat a la cambra baixa com a mínim fins a les pròximes eleccions generals que s’han de celebrar el 2012. Duran com a conseller, “jo no ho acabo de veure”, ha dit el parlamentari.

Però, i ell?

Per la seva banda, Pujol no ha descartat que el seu futur també passi pel Congrés dels Diputats. “Vull deixar molt clar i molt palès que puc ser més útil a altres llocs que estrictament en el govern. Per exemple, al partit, al Parlament, a Madrid”, ha dit el convergent en ser preguntat sobre la possibilitat que ocupi una conselleria del futur govern.

Respecte les relacions Catalunya-Espanya, Pujol ha manifestat que “s’ha acabat el joc de la responsabilitat històrica de CiU” perquè ara “Catalunya, primer”. I ha reconegut que la federació “ha tingut molt vot sobiranista, molt vot independentista, però SI també ens ha tret algun vot i algun diputat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa