Puigdemont treballa en un llibre sobre el 27-0 amb documents que ha recuperat

El president a l'exili explica que "vaig fer empaquetar una caixa que vaig fer guardar en un lloc discret durant molt temps, i l'he pogut recuperar íntegrament"

 

 

 

El president de la Generalitat a l'exili Carles Puigdemont ha dit aquest dimecres que treballa en un llibre sobre el 27 d'octubre del 2017, el dia en què el Ple del Parlament va votar la declaració d'independència, i que "per escriure compta amb documents d'aquells dies que va deixar en un lloc discret" i que ara ha recuperat. Ho ha dit quan se li ha preguntat sobre la necessitat d'un llibre del 27-O, durant un acte a la UdL moderat pel candidat de Junts per Lleida a l'Alcaldia de la ciutat, Toni Postius.

 

"No em demani si hi serà pel proper Sant Jordi o per d'aquí tres, no ho sé, però ho tinc molt a punt; entre altres coses, perquè tinc uns documents, unes anotacions d'aquells dies que he pogut recuperar", i ha afegit que té ganes d'escriure'l. "En els últims dies d'estar en la Presidència de la Generalitat jo vaig fer empaquetar una caixa que vaig fer guardar en un lloc discret durant molt temps, i l'he pogut recuperar íntegrament i estic treballant amb tota aquesta documentació", ha explicat.

 

També ha dit que no vol exposar el seu relat sense que pugui ser utilitzat, "instrumentalitzat ni per batalles partidistes ni electorals ni per influir ni perjudicar en temes judicials". "Jo vaig marxar a l'exili per defensar la institució de la Presidència de la Generalitat i la legitimitat del meu govern, i continuo vinculat a aquesta responsabilitat. Jo no faria un ús tàctic", ha agregat.

 

Comentaris