Puigdemont, "sorprès" per la "virulència de la discrepància" viscuda al PSOE

"Probablement explica perquè la política espanyola és tan incapaç de gestionar complexitats polítiques", assenyala el president de la Generalitat

 

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, s'ha mostrat "sorprès per la virulència de la discrepància" viscuda aquest dissabte en el Comitè Federal del PSOE que va acabar amb la dimissió de Pedro Sánchez i la creació d'una gestora. En una entrevista a Catalunya Ràdio des de Tarragona, on segueix el Concurs de Castells, Puigdemont ha explicat que va poder seguir la crisi socialista tornant de Portugal. El president de la Generalitat creu que l'episodi viscut al PSOE "probablement explica perquè la política espanyola és tan incapaç de gestionar complexitats polítiques", en referència al procés català, i ha contraposat el clima de "confiança" que s'ha viscut aquesta setmana a Catalunya amb la situació de "bloqueig i desconcert" de la política estatal.

 

Puigdemont, que aquest diumenge segueix el Concurs de Castells de Tarragona, s'ha referit a la situació política catalana en argot casteller. "Fa cinc anys que aquest país està fent pinya. Només falta compromís democràtic", ha afirmat el president, que ha assegurat que "l'enxaneta del procés encara no ha nascut. Tot això ho fem per les enxanetes que vindran".

 

Comentaris