Puigdemont s'inspira en un 'tuit' de Rajoy per deixar-lo en evidència

Només ha traduït el text al català i ha canviat Felipe González per Carme Forcadell

 

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, s'ha solidaritzat amb la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, en un apunt a Twitter 'inspirat' en un missatge a la mateixa xarxa social del president del Govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy, dirigit a l'expresident Felipe González.

"És increïble que a aquestes alçades haguem de reivindicar un dret com el de la llibertat d'expressió. La meva solidaritat amb Felipe González", va dir Rajoy en al·lusió a la protesta d'un grup d'estudiants a la Universitat Autònoma de Madrid que va obligar suspendre un acte de l'expresident.

 

 

Poc després, Puigdemont ha copiat el missatge però l'ha traduït al català i ha canviat Felipe González per Carme Forcadell, acusada de desobediència per la Fiscalia Superior de Catalunya després d'haver permès la votació al Parlament de les conclusions de la comissió d'estudi del procés constituent: "És increïble que a aquestes alçades haguem de reivindicar un dret com el de la llibertat d'expressió. La meva solidaritat amb @ForcadellCarme".

 

 

Aquests són els dos tuits

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris