El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Puigdemont: “Resignar-se o rendir-se no és una opció”
  • CA

 

 

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha volgut deixar clar davant dels empresaris catalans que han assistit a la 22a Nit de l’Empresari, organitzada per la patronal vallesana CECOT, que l’executiu català no farà marxa enrere en el procés malgrat que no hagi trobat resposta en la voluntat de diàleg amb Madrid. Puigdemont ha insistit que “resignar-se, rendir-se o conformar-se no és una opció, no ho és per a les empreses i tampoc ho és per als països”.

 

 

En aquest sentit, també ha donat un missatge per a Europa: “Potser no els agrada el Brexit, potser no els agrada que un determinat país s’independitzi, però s’hi hauran d’adaptar”, ha remarcat Carles Puigdemont. I ha citat precisament les empreses com a exemple de versatilitat per operar en diferents circumstàncies: “No hi ha res més Darwinista que les empreses, que s’han d’adaptar al medi constantment”.

 

 

Conscient que alguns empresaris poden tenir por de veure perjudicats els seus negocis si hi ha canvis en el mapa polític, Puigdemont ha assegurat que, “per poder garantir el futur, avui hem de prendre algunes decisions de risc, i ho hem de fer amb coratge”.

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa