Puigdemont i Mas pacten consolidar la sigla JxCat

Coincideixen en la necessitat de tenir “una estructura operativa i eficaç amb un projecte de país clar amb vocació de centralitat”

El president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont, i el seu antecessor, Artur Mas, han pactat aquest dimecres consolidar la sigla de Junts per Catalunya (JxCat). En una reunió entre tots dos presidents a la Casa de la República de Waterloo, han coincidit en la necessitat que el partit tingui “una estructura operativa i eficaç amb un projecte de país clar amb vocació de centralitat”. En aquest sentit, han considerat que és hora de consolidar aquestes sigles després dels resultats de les eleccions municipals i europees del 26 de maig.

En aquesta reunió a Bèlgica, els dos presidents han parlat sobre les possibles sortides que tenen Puigdemont, Comín i Junqueras d’arribar al Parlament Europeu davant dels intents de l’Estat espanyol de vetar-los l’entrada. També han xerrat sobre l’escenari que s’obrirà un cop el Tribunal Suprem dicti sentència sobre els encausats en el judici al Procés.

 

 

 

Comentaris (4)
Ramon Fa 7 mesos
Junts per Catalunya és un nom magnífic. Però la formació ha de ser transversal.. que potser es pensen que per fer-se els més progrés del món deixaran de dir-los feixistes?
Boris Fa 7 mesos
Un president sense partit. Perquè el pdcat no és el partit del president, els quadres del pdcat volen enfrontar-se cara a cara amb erc, que fa un any que és simplement un partit autonomista que li arrebassa el poder local i volen deixar per més endavant el tema de la autodeterminacio. Però Puigdemont insisteix en arrosegar el pdcat cap a les seves tesi. Molt difícil, quan la subsistència personal és en joc. Així que pot ser és hora de fundar un nou partit transversal com diu en Ramon
Serietat, si us plau Fa 7 mesos
No es pot ser president d'una comunitat autònoma (encara que sigui a l'exili) i simultàniament eurodiputat.
ClaraValls Fa 7 mesos
Ost.........a !!!! la foto !! quina cara de falsos que foten tots dos !! quina estampa !! falsos !! falsos !!!! quina cara de cinics que fan !! si poguesin es degollarien !!!!
Por fin alguien se ha dado cuenta que lo que faltaba era una estructura operativa y eficaz con un proyecto de país claro con vocación de centralidad Fa 7 mesos
Si a eso se le añaden dos huevos duros seremos imparables.