Puigdemont i Mas pacten consolidar la sigla JxCat

Coincideixen en la necessitat de tenir “una estructura operativa i eficaç amb un projecte de país clar amb vocació de centralitat”

El president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont, i el seu antecessor, Artur Mas, han pactat aquest dimecres consolidar la sigla de Junts per Catalunya (JxCat). En una reunió entre tots dos presidents a la Casa de la República de Waterloo, han coincidit en la necessitat que el partit tingui “una estructura operativa i eficaç amb un projecte de país clar amb vocació de centralitat”. En aquest sentit, han considerat que és hora de consolidar aquestes sigles després dels resultats de les eleccions municipals i europees del 26 de maig.

En aquesta reunió a Bèlgica, els dos presidents han parlat sobre les possibles sortides que tenen Puigdemont, Comín i Junqueras d’arribar al Parlament Europeu davant dels intents de l’Estat espanyol de vetar-los l’entrada. També han xerrat sobre l’escenari que s’obrirà un cop el Tribunal Suprem dicti sentència sobre els encausats en el judici al Procés.

 

 

 

Comentaris