El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Puigdemont explicarà al Parlament els canvis al Govern
  • CA

 

 

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, compareixerà la setmana vinent al Parlament, a petició pròpia, per explicar les raons per les quals ha rellevat el conseller d’Empresa i Ocupació, Jordi Baiget, després que expressés els seus dubtes sobre la viabilitat d’un referèndum unilateral i insinués que podria acabar essent un nou 9N. Així ho ha demanat Puigdemont a la Mesa del Parlament, que aquest divendres comunicarà quin dia es produirà la compareixença, que serà dimecres o dijous. 

El fins ara conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget | ACN

 

 

Aquest matí, el president de la Generalitat ha dit que aquest “no és un dia de felicitat” durant l’acte de presa de possessió de Santi Vila com a nou conseller d’Empresa i Coneixement, en substitució de Jordi Baiget, després de cessar-lo dilluns per les declaracions que posaven en dubte el referèndum. Puigdemont ha agraït a Vila l’acceptació del càrrec i acte seguit ha volgut “felicitar de manera especial” Baiget pels “serveis prestats, no només per la tasca com a conseller, sinó també en tota l’etapa anterior de servei a la institució i al país”.

 

 

Puigdemont li ha agraït “l’honestedat, el treball, la seriositat, el rigor i la bona feina feta” al capdavant de la conselleria de la qual, ha dit, “en sóc testimoni directe”. El president ha afegit que està “agraït” amb Baiget i convençut que deixa “una herència que recollirà el conseller Santi Vila per aconseguir entre tots” aconseguir fer realitat “la proposta de tenir un país en el qual les empreses, els centres de recerca i el comerç tinguin la possibilitat d’explotar el màxim de potencialitats i fer-ho amb el capteniment” amb què Baiget ho ha fet tot aquest temps.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa