El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Puigdemont també estripa el carnet del PDeCAT
  • CA

Sense retorn. El president a l’exili, Carles Puigdemont, també ha estripat el carnet del PDeCAT. Així ho ha anunciat a través de Twitter aquest migdia. “Acabo de comunicar a David Bonvehí, president del Pdecat, la meva decisió de donar-me de baixa del partit que presideix. Continuaré treballant, ara com a president de JxCAT, per mantenir una relació cordial entre les dues formacions”, ha piulat. La baixa de Puigdemont és la càrrega de profunditat més dura en el degotall de baixes que està patint el partit hereu de CDC. 

La baixa de Puigdemont arriba en un moment de desbandada general de càrrecs,electes i militants del PDeCAT que migren cap a JxCAT. És la mostra de la guerra oberta entre les dues formacions, més concretament entre la direcció del PDeCAT i els lideratges de JxCAT. La baixa de Puigdemont constata la ineficàcia de les negociacions dels darrers mesos per convergir en una plataforma electoral conjunta. 

Pocs minuts després Bonvehí ha contestat Puigdemont mostrant el seu respecte per la decisió. “El meu màxim reconeixement i respecte i el del Partit Demòcrata al molt honorable president Puigdemont, company i amic.  Continuarem treballant per, cadascú des de la seva visió, aconseguir la independència de Catalunya. Seguim parlant”, li ha piulat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa