El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Puigdemont diu que el PSOE és còmplice del seu afusellament simbòlic
  • CA

 

El president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont, ha denunciat aquest diumenge a través de els xarxes socials el seu afusellament simbòlic. En un seguit de piulades publicades al seu compte de Twitter, el també líder de Junts per Catalunya ha situat el PSOE com a còmplice d’aquesta acció, en tant que els socialistes governen a l’Ajuntament de Coripe (Sevilla). 

 

“El meu compromís és la independència, la democràcia i la llibertatcap d’aquests compromisos no mereix un afusellament ni una crema, almenys en una societat civilitzada”, ha etzibat el president legítim, a més d’afirmar que “l’Espanya del 155 i del “a por ellos” ha engendrat aquesta actitud“. “En són directament responsables els seus promotors i avaladors; com ho són de la deteriorada imatge d’Espanya”, ha sentenciat.

 

Puigdemont ha volgut deixar clar que és un polític respectuós amb la llibertat d’expressió: “Normalment tinc tendència a respectar les mostres d’ironia i sarcasme que s’han anat produint arreu de l’Estat“. No obstant, considera que aquest fet no és respectable “per dignitat personal i per decència democràtica”. “És un missatge d’odi, amb tota la voluntat de generar odi”, ha dit, a més de destacar que a l’afusellament simbòlic hi havia menors.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa