Puigdemont diu que les memòries de Rajoy confirmen la "falsa voluntat de negociació"

"Feia més d'un any que preparaven d'amagat l'aplicació del 155", diu el president a l'exili

L'expresident de la Generalitat i líder de JxCat, Carles Puigdemont, ha assegurat que les memòries de Mariano Rajoy confirmen la seva "falsa voluntat de negociació" i mostren "la magnitud del cinisme" del govern del PP. "Mentre uns ens pressionaven per fer-nos creure una falsa voluntat de negociació, els altres anaven afinant la maquinària repressiva", ha assegurat Puigdemont en un escrit a Instagram. "Amb la confessió de M.Rajoy cau un altre gran mantra contra nosaltres", afegeix. Segons el líder de JxCat "al final el temps posa les coses, i les persones, al seu lloc". "Nosaltres seguim dempeus, amb un aprenentatge impagable a l'esquena, i més forts que mai", afirma. 

"Un any dient que volien parlar, que ho aparquéssim tot perquè volien negociar, que si fèiem el següent pas, seria impossible el diàleg, que anéssim a Madrid a explicar-nos, que res de referèndum però que podíem parlar de modificar la Constitució, que si no declaràvem la independència, no hi hauria 155… però tot s’acaba sabent", ha escrit Puigdemont. En el llibre 'Una Espanya millor', l'expresident espanyol Mariano Rajoy afirma que el 155 s'hauria aplicat igualment si hi hagués hagut eleccions catalanes el novembre del 2017.

 
 

Comentaris (7)
el verdugo del Cid Fa 1 mes
MHP: Vostè ha estat el major hipòcrita, o covard, o imbècil, o botifler (no estic segur de quina de les alternatives, potser totes elles juntes...). Sap perfectament que els catalans estàvem disposats a TOT (i afegiria que amb entusiasme heroic) per desfer-nos d'una punyetera vegada de la pota pútrida espanyola. I ho hauríem aconseguit, amb millor balanç de vides -cregui'm: segur- que el de Eslovènia/Sèrbia. Tard o d'hora ho haurem de fer igual, però amb la vergonya del que va fer (o m
Josep M. Fa 1 mes
El verdugo del Cid. Noi, que espavilat que ets, si tan en saps, com és que no vas convèncer al MHP per fer altra cosa, o tú haguéssis donat la teva vida pels altres ? Apa, que de vius com tú n'he conegut uns quants, però mai van fer, ni arriscar-se per a res. bla, bla, bla.
Miquel Fa 1 mes
Pues si sabian que que estaban preparando el 155 un año antes y que tenian una falsa voluntad de negciar ¿por que se tiraron atrás con la declaracion de independencia? (la excusa fué que ofreciamos dialogar). Cualquiera de nosotros sabe lo falsos, mentirosos e incumplidores que son los ñoles (y sino recordemos el 1714). Ahora que nuestros ingenuos políticos ya saben que Ñ no pactará (o al menos nunca cumplirá), ¿cuando harán efectiva la República?. DUI ya!!!.
No digas tonterías, chavalín Fa 1 mes
Quien traicionó a los vigatans fue Inglaterra que había firmado en 1705 el Pacto de Génova. España no traicionó a nadie. Ya se sabían que iban a arrasar sin disimulo ni engaño desde que los vigatans traicionaron a Felipe V, aceptado como rey en las cortes catalanas de 1701-1702.
Angelblau Fa 1 mes
Puigdemont el nostre PRESIDENT
Ramon Fa 1 mes
La negociació que sí que va existir és la de can Roures. Que no m'havies promès, President, que passada la sentència ja es podria començar a parlar clar de la traïció d'ERC? Ai, espera, espera, que traïció és com en dic jo. La teva expressió precisa era deslleialtat.
jg Fa 1 mes
si entras en ese debate....es que estás desesperado....
Pere Fa 1 mes
Algú ho dubtava?
Fat Boy Fa 1 mes
No foti que s'ho va creure de veritat.