El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Puigdemont demana ajuda per cobrir la fiança imposada pel Tribunal de Comptes
  • CA

L’expresident Carles Puigdemont ha demanat ajuda a través de les xarxes socials per cobrir la fiança de 4.146.000 euros que el Tribunal de Comptes reclama als exmembres del Govern per les despeses de l’1-O. L’eurodiputat de Junts per Catalunya assegura que tenen quinze dies per dipositar els diners i evitar l’embargament de béns. “Si vas votar l’1 d’octubre, et necessitem”, ha dit, demanant que es vehiculin les ajudes a través de la Caixa de Solidaritat

El Tribunal de Comptes ha notificat la fiança aquest dimarts a través d’una acta de liquidació provisional redactada pel delegat instructor de la causa, que ha determinat les quantitats i els autors del suposat desviament de fons públics per fer realitat el referèndum de l’1 d’octubre del 2017.

Si no l’abonen, l’ens fiscalitzador procedirà a l’embargament de béns. Es tracta d’un procés iniciat per la demanda de Societat Civil Catalana i Advocats Catalans per la Constitució i similar al que va condemnar Artur Mas, Joana Ortega, Francesc Homs i Irene Rigau pel 9-N.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa