Puigdemont defensa que un any després de l'1-O Catalunya és "un subjecte polític de facto"

Ho ha dit en un acte a Alemanya on ha intervingut el cònsol espanyol per rebatre el que considera les falsedats de l'independentisme

 

Carles Puigdemont ha reconegut aquest dimecres des de Munic que un any després del referèndum de l'1 d'octubre del 2017 "és evident que no hi ha una república catalana reconeguda internacionalment". Però de la mateixa manera ha subratllat que és igualment "evident que Catalunya és un subjecte polític de facto", segons les declaracions que ha recollit TV3. A parer del president, la qüestió catalana "s'ha convertit en un tema europeu que concerneix al conjunt d'Europa, no només als estats, sinó als ciutadans".

 

 

Puigdemont ho ha dit en un acte sobre la independència de Catalunya celebrat en una cafeteria de la capital de Baviera davant d'unes 150 persones. És la primera vegada que viatja a Alemanya des que va poder tornar a Bèlgica un cop el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena va retirar les euroordres contra ell i els exconsellers a l'exili. Un dels assistents a l'acte d'aquest dimecres ha estat el cònsol espanyol a Munic, que ha intervingut per desmentir el que ha considerat les falsedats de l'independentisme.

 

Comentaris