El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Puigdemont convida a marxar del Govern aquells que no confiïn en l’1-O
  • CA

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va convidar el dilluns a abandonar el Govern aquell que no es vegi capaç d’afrontar el referèndum, després que cessés el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, per dubtar sobre l’1-O

 

La invitació es va produir en una reunió que va mantenir a primera hora del matí a la seu del PDeCAT amb l’expresident de la Generalitat i president del partit, Artur Mas; la coordinadora general, Marta Pascal; el coordinador organitzatiu, David Bonvehí; el president de JxSí al Parlament, Jordi Turull; i tots els consellers.

En aquesta trobada Puigdemont va demanar que aquell que no es veiés capaç de seguir el full de ruta deixés el càrrec, i va repetir el mateix missatge a la reunió posterior amb el Comitè Nacional del partit, que se celebra cada primer dilluns de mes. 

 

Hi ha diversos sectors del partit que no comparteixen la decisió de cessar Baiget i substitur-lo pel conseller de Cultura, Santi Vila, i estan “molt enfadats”. Un dirigent del partit ha destacat que “Puigdemont dinamita el PDeCAT“, i no troba justa la decisió de col·locar Vila ja que, opina, ha fet declaracions pitjors que les del ja exconseller d’Empresa. De fet, els exconsellers Francesc Homs i Joana Ortega ja van fer públic el seu suport a Baiget i el rebuig a la decisió del president de la Generalitat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa