Puigdemont anul·la l'agenda pública de demà enmig dels contactes pels canvis al Govern

El president s'ha trobat de manera individualitzada amb els consellers del PDeCAT per verificar el seu compromís amb l'1-O

 

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha anul·lat l'agenda pública que tenia prevista per demà divendres coincidint amb els contactes pels canvis al Govern. Al llarg d'aquest dijous aprofitant el ple del Parlament, el president s'ha trobat de manera individual amb els consellers del PDeCAT per verificar el seu compromís amb l'1-O. El president està treballant per fer una reorganització interna dins de l'executiu per encarar l'etapa final fins al referèndum i té la intenció de concentrar les funcions relacionades amb l'1-O en una sola persona. Puigdemont tenia previst demà presidir la presentació del Pla estratègic del Campus Universitari d'Igualada-UdL i després inaugurar a Sant Sadurní l'ampliació de les Caves Vilarnau. Tots dos actes han quedat anul·lats incrementant així les possibilitats que els canvis s'anunciïn en les pròximes hores.

 

Puigdemont ja va deixar la porta oberta dimecres a una nova remodelació del Govern si algun conseller o consellera no gaudia de la confiança del president en el full de ruta, fet que ja va comportar el cessament de Jordi Baiget com a conseller d'Empresa i Coneixement. El president de la Generalitat va anunciar que tenia previst posar en marxa la reorganització i concentració de funcions per executar el referèndum en una sola persona abans de l'agost. També va descartar canvis de consellers de forma imminent però després de les reunions mantingudes aquesta tarda amb els consellers de la seva formació, sembla més que evident que sí que n'hi haurà.

 

Comentaris