Puigdemont amenaça de querellar-se amb el Canadà

El president demana que li responguin la petició d'entrada al país

L'expresident Carles Puigdemont ha amenaçat de querellar-se amb el Canadà si no respon a la seva petició d'entrada al país abans de divendres, segons ha avançat el diari 'Le Devoir' i ha pogut confirmar l'ACN. El líder de JxCat ha reclamat al ministeri d'Immigració una resposta a la seva segona sol·licitud d'entrada i ha avisat que, si no ho fa, demandarà el govern canadenc. Puigdemont va sotmetre al maig una segona petició per obtenir l''Autorització Electrònica de Viatge' (AEV) per viatjar al Quebec al juny, convidat per la Société Saint-Jean Baptiste (SSJB) de Montreal.

L'oficina d'immigració ha reclamat documentació addicional en tres ocasions a Puigdemont, però encara no ha donat una resposta definitiva, segons 'Le Devoir'.

 
 

Comentaris (9)
ciutada del mon Fa 3 mesos
quina por mare meua puxi contra canada deu ni do jajajajaja.
federalista Fa 3 mesos
el jordi JP l'unic de sis o set comentaris qye defen a presi puxi pastisser fugitsera segur un xarnego a lo millor valencia por el xe, llepaculs i a osu de la burguesia lladre del 3 per cent amb lo robat poden pagar molt i n'hi ha per ahi molt DE imbecil bona conjuncio oi LP.
JordiP y "Trolls no" son Trolls Fa 3 mesos
Ja han aparegut els trolls cretins catalibans de cada dia. Això ho haurieu de controlar una mica nois!!.
Un ejercito de mejillones avanza ya con paso firme e imparable por el Atlántico! Fa 3 mesos
Y la lideresa de opinión Rahola anuncia que no comprará más jarabe de arce. Tiembla, Canada.
Un personatge que fa passar vergonya. Fa 3 mesos
Aquest home desbarra i és la personalització d'un ridícul monumental. S'ha d'acabar amb aquesta comèdia, i desautoritzar oficialment aquest impostor. Catalunya no pot continuar amb aquesta imatge de còmic.
JordiP Fa 3 mesos
Ja han aparegut els trolls cretins de cada dia. Es que no saben qué dir per fer-nos la vida més simpàtica, xè! Nois, vosaltres també cobreu en efectiu i negre, com els agitprop infiltrats per fer vandalisme i acusar els indepes??
Trolls no Fa 3 mesos
Aquests comentaris són trolls. Això ho haurieu de controlar una mica nois!!
Es que estos canadienses son unos fachas Fa 3 mesos
Venga va, Puchineli, denuncia, denuncia.
Menudo idiota. Fa 3 mesos
Nadie quiere basura en su casa