El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Puigdemont a C’s: “Deixin de caçar Pokémons”
  • CA

 

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha aconseguit fer riure l’hemicicle en la seva resposta a la líder de C’s, Inés Arrimadas. “Vostès són uns cracks, dos acords d’investidura i resultat zero, no han aconseguit res, perquè vostès aconsegueixen coses virtuals, per tant, deixin de caçar Pokémons i es poden dedicar a la realitat. A vostès els passa com als que agafen un Pokémon i es pensen que és una cosa de veritat”.

 

 

Puigdemont ha continuat furgant en la ferida de la davallada de la influència política del partit d’Albert Rivera recordant-los la patacada d’Euskadi i Galícia: “Exactament, zero diputats”.

 

 

La resposta d’Arrimadas a Puigdemont ha estat també divertida: “Vostè que parla de caçar Pokémons, d’aquí a un any veurem quants n’ha caçat, però el problema és que predrem molt de temps pel camí”. Arrimadas, que ha fet riure Puigdemont, ha dir que “tot un president de la Generalitat es passés la nit de les eleccions basques i gallegues actualitzant cada segon els resultats per veure si teníem diputats o no, m’afalaga, perquè vol dir que de debò que som l’oposició”. I ha afegit: “Amb el merder que tenen els socialistes, i això no els preocupa? El seu primer tuit va ser per als resultats de Ciutadans”.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa