Puigcercós retreu a Benach que reclami un canvi de lideratge a ERC

El president d'ERC troba inoportunes les declaracions de Benach precisament la setmana que el se celebra el Consell Nacional

El president d'ERC, Joan Puigcercós, troba inoportunes les declaracions de Benach precisament la setmana que el se celebra el Consell Nacional en què se sotmetrà a votació la seva continuïtat al capdevant del partit . Així li ha fet saber el mateix Puigcercós a Benach davant de la resta de membres de l'Executiva Nacional d'aquest dilluns. En aquest sentit, li ha recordat que ara és moment de màxima unitat i que les seves declaracions no ajuden a aquest objectiu.

Benach, que ja ha anunciat que renuncia a l'acte de diputat, ha remarcat dins de l'Executiva Nacional que feia referència a una renovació que s'ha de fer en el marc del congrés extraodinari. De fet, en les seves declaracions a Rac 1, Benach ha valorat de forma positiva que Puigcercós hagi "aguantat el partit" i també ha afegit que ara li pertoca "portar el vaixell fins al Congrés" però també ha deixat clar que després del Congrés 'els nostres referents de cara al futur han de ser uns altres".

 
 

Comentaris