El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Puigcercós qualifica Carretero i Laporta d'”il?lusionistes”
  • CA

El candidat d’ERC a la presidència de la Generalitat, Joan Puigcercós, ha qualificat Joan Laporta (SI) i Joan Carretero (Reagrupament) d'”il•lusionistes” de la independència.

El candidat republicà ha reiterat que ERC és la única formació que pot garantir aquesta ruta cap a la sobirania sense “deixar de defensar” altres àmbits com l’educació o la sanitat, que els republicans consideren essencials per la cohesió social.

“Hi ha una cosa pitjor que baixi la il•lusió: que arribin els il•lusionistes. No podem creuar-nos de braços i dir que la independència arribarà sola”, ha afirmat Puigcercós.

Pressiona a CiU perquè triï: ERC o PP

Per altra banda, Puigcercós ha exigit al líder de CiU, Artur Mas, que no s'”amagui”, i es pronunciï sobre si després de les eleccions optarà pel full de ruta d’ERC o pel del PP.

“La principal necessitat dels catalans és que els impostos es quedin a Catalunya”, ha sostingut el candidat republicà, que ha criticat que el full de ruta del PP es basa, en opinió seva, a retallar les polítiques socials i posicionar-se en contra de la llengua catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa