Puigcercós equipara Camps als dictadors nord-africans

ERC portarà al Parlament la cimera Catalunya-Comunitat Valenciana prevista per al mes d'abril

El president d'ERC, Joan Puigcercós, ha equiparat avui el govern de Francisco Camps a les dictadures nord-africanes pel final de les emissions de TV3 al País Valencià. En el Consell Nacional del partit, ha dit que l'Executiu valencià està "en la línia" dels estats dictatorials que tanquen l'accés a Internet, els canals de televisió i les emissores de ràdio.

"Hem vist com reaccionen aquestes dictadures, tanquen Internet i intenten apagar canals de televisió i ràdio. Curiosament, a Europa occidental, hem vist que hi ha una petita part del nostre país que va en aquesta línia i intenta aixafar i tancar un senyal de televisió", ha asseverat.

Alhora, ha carregat contra el PSOE, al qual responsabilitza per igual del final de les emissions perquè en "tenia en la seva mà" evitar el tancament quan va regular l'espai radioelèctric amb l'arribada de la TDT.

I també sobre aquest tema ERC ha anunciat que la formació portarà al Parlament la reunió prevista per al mes d'abril vinent entre el president català, Artur Mas, i el valencià, Francisco Camps. L'objectiu dels republicans és que els partits del Parlament puguin influir a l'agenda de la reunió.

 
 

Comentaris