Puigcercós demana que no sigui la mateixa empresa la que gestioni el Prat i Barajas

Creu que seria un 'desastre i un error' i que la direcció del Prat s'ha de decidir a Catalunya

El president d'ERC, Joan Puigcercós, ha demanat avui que l'empresa que gestioni Barajas no sigui la mateixa que controli el Prat i ha assegurat que fer-ho seria un "desastre i un error". Puigcercós també ha dit que "el problema és que la direcció del Part s'ha de decidir des de Catalunya, sigui pública o sigui privada".

En aquest sentit, s'ha mostrat convençut que "si hi ha una empresa privada que vol que Prat funcioni s'ocuparà de captar noves companyies i rutes, i enllaços amb vols transoceànics per fer-lo més eficient". En canvi una empresa igual "seria pitjor perquè ara tenen on queixar-se i si es una campanya privada diran que no hi tenen res a dir" com va passar, ha dit, amb Telefònica o Endesa.

Pel que fa a l'altre mesura anunciada per Zapatero d'aprovar un paquet de rebaixes fiscals per a les pimes, Puigcercós ha assenyalat que és una "bona notícia". Tot i això, ha declarat que ara està a l'espera de veure com es concreta. Segons el líder d'ERC, "Zapatero rebaixa per una banda i per l'altre repuja".

 
 

Comentaris