Puigcercós demana participació per tenir un Parlament "molt representatiu"

El candidat d'ERC insta els ciutadans a votar perquè la propera Cambra prendrà decisions "transcendents"

El candidat d'ERC a la Presidència de la Generalitat, Joan Puigcercós, ha fet avui una crida perquè els ciutadans vagin a votar perquè el Parlament que surti dels comicis sigui "molt representatiu".

Després de votar en un col·legi electoral del barri barceloní de Sants, Puigcercós ha argumentat que la Cambra catalana haurà de prendre "decisions importants" la següent legislatura, pel que és fonamental que la gent vagi a les urnes.

"Demanem a la gent que vagi a votar. Que sigui conscient que té moltes hores per davant, que vagi a votar perquè el Parlament ha de ser molt representatiu perquè s'hauran de prendre decisions transcendents per a Catalunya", ha sentenciat.

El candidat republicà, que hi ha anat puntualment a votar a les deu, ha estat acompanyat pel líder municipal d'ERC a Barcelona, Jordi Portabella, i la diputada republicana al Parlament, Patricia Gomà.

Puigcercós, que ha hagut de fer cua per votar, ha pogut sentir la calor de la gent quan, mentre feia declaracions als periodistes, un ciutadà li ha donat ànims: "Puigcercós guanyarem, guanyarem, independència".

 
 

Comentaris