El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Puigcercós celebra que el concert econòmic segueixi el seu curs
  • CA

El president d’ERC, Joan Puigcercós, ha celebrat que els treballs perquè Catalunya es doti d’un pacte fiscal semblant al concert econòmic segueixin el seu curs després de la cimera anticrisi que Govern, partits i agents socials i econòmics han celebrat avui.

Tot i això, Puigcercós ha lamentat que de la reunió només hagin sortit acords de mínims, i que la “improvisació” de l’executiu hagi minvat les possibilitats de marcar un full de ruta clar per sortir de la crisi.

El dirigent independentista ha reclamat al Govern que no es desentengui del document del Consell Assessor per a la Recuperació Econòmica i el Creixement (Carec) i es pronunciï sobre aspectes com el copagament en determinats serveis bàsics.

Amb tot, Puigcercós ha celebrat que el Govern es posi a treballar “tres mesos després d’arribar al Govern”, i que abandoni l’actitud venjativa que, segons la seva opinió, ha tingut cap al tripartit, i reconegui la utilitat de l’Acord Estratègic i del Pla Nacional per a la Investigació i la Innovació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa