El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Puigcercós alerta que alguns partits extorsionen empreses per rebre comissions
  • CA

El candidat d’ERC a la presidència de la Generalitat, Joan Puigcercós, ha alertat avui en una entrevista a TV3 que “algunes formacions polítiques extorsionen empreses perquè els paguin comissions” i per això s’ha mostrat partidari de destinar recursos públics als partits.

Respecte possibles aliances postelectorals, el candidat republicà ha dit que l’actitud de José Montilla fa “absolutament inviable” un tercer tripartit, quan fins ara el principal entrebanc era el referèndum sobre la independència de Catalunya. Puigcercós ha qualificat de “lamentable” la supeditació del PSC al PSOE.

“Un altre tripartit és inviable; ja ho dic ara. El senyor Montilla, en comptes de continuar el camí de l’Estatut, fa marxa enrere, s’abraça i fa autèntica submissió al PSOE. És un error i fa inviable un tercer tripartit. Ja li dic ara que no”, ha sentenciat.

Puigcercós insisteix

Alhora, ha insistit que a Madrid hi ha una “espècie de relaxament” en el control fiscal sobre les empreses, i ha assegurat que, quan les companyies catalanes sol•liciten la devolució de l’IVA, se’ls respon amb una inspecció.

Finalment, Puigcercós també ha declarat que “és lògic que les autopistes de peatge de Madrid vagin buides, allà no hi viuen catalans”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa