Puigcercós: "A Joan Laporta no li interessa entrar a ERC"

El president d'ERC recorda que ell tampoc ha acabat la carrera i mai se n'ha amagat

El President d'ERC, Joan Puigcercós, s'ha mostrat convençut que Joan Laporta no es farà militant d'ERC perquè "no li interessa". "Ell té una experiència traumàtica amb Uriel Bertran, Strubell i López Tena. Té el seu partit i dubto que es vulgui aventurar a fer noves experiències", ha assegurat avui en declaracions a Com Ràdio.

El president d'ERC també ha criticat l'executiu Mas: "aquest Govern dels millors és un govern mediocre. Hi ha consellers que són la cinquena i la sisena opció". I un dia després de les excuses parlamentàries de la vicepresidenta, Joana Ortega, Puigcercós ha afirmat que la democratacristiana "ha falsificat un títol i això no és un error tècnic". I encara ha afegit: "Jo no tinc la carrera acabada i mai me n'he amagat".

"Durant 4 anys s'ha estat insultant l'anterior Govern perquè segons ells estava format per gent poc preparada i qualificada. Aquesta mena de tea party que es va generar al voltant de CiU i PP, intentaven degradar sistemàticament la professió política" ha dit Puigercós.

I com a conseqüència, segons el president d'ERC, "quan CiU entra al Govern molta gent li diu que no vol entrar i no per una qüestió de cobrar poc, sinó que diuen que no volen que se'ls degradi".

 
 

Comentaris