El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Puigcercós: “A Joan Laporta no li interessa entrar a ERC"
  • CA

El President d’ERC, Joan Puigcercós, s’ha mostrat convençut que Joan Laporta no es farà militant d’ERC perquè “no li interessa”. “Ell té una experiència traumàtica amb Uriel Bertran, Strubell i López Tena. Té el seu partit i dubto que es vulgui aventurar a fer noves experiències”, ha assegurat avui en declaracions a Com Ràdio.

El president d’ERC també ha criticat l’executiu Mas: “aquest Govern dels millors és un govern mediocre. Hi ha consellers que són la cinquena i la sisena opció”. I un dia després de les excuses parlamentàries de la vicepresidenta, Joana Ortega, Puigcercós ha afirmat que la democratacristiana “ha falsificat un títol i això no és un error tècnic”. I encara ha afegit: “Jo no tinc la carrera acabada i mai me n’he amagat”.

“Durant 4 anys s’ha estat insultant l’anterior Govern perquè segons ells estava format per gent poc preparada i qualificada. Aquesta mena de tea party que es va generar al voltant de CiU i PP, intentaven degradar sistemàticament la professió política” ha dit Puigercós.

I com a conseqüència, segons el president d’ERC, “quan CiU entra al Govern molta gent li diu que no vol entrar i no per una qüestió de cobrar poc, sinó que diuen que no volen que se’ls degradi”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa