El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Puig recorda a Fernández Bozal la línia del projecte de CiU
  • CA

El conseller d’Interior de la Generalitat, Felip Puig, s’ha mostrat confiat que la nova consellera de Justícia, Pilar Fernández Bozal, defensi els interessos de Catalunya i “sobretot, el projecte polític de CiU”.

Així s’ha pronunciat Puig en relació amb un informe en què Bozal, en la seva etapa com a advocada de l’Estat, sostenia que la consulta independentista d’Arenys de Munt posava en perill “l’estabilitat política i social” de l’Estat en cedir els seus locals per portar a terme el referèndum. A més, equiparava la decisió a la dels ajuntaments bascos que permeten instal·lar les capelles ardents de terroristes d’ETA en edificis consistorials.

Puig ha assegurat que “en una taula rodona com la del Govern de Catalunya, si un no s’hi asseu amb una certa comoditat més val que no se sent”, i ha apel·lat al criteri del president de la Generalitat, Artur Mas, per elegir al seu equip.

Ha destacat que vol creure que Bozal actuarà “amb la mateixa correcció i obeint les mateixes directrius del lloc de treball” amb les quals va actuar quan era advocada de l’Estat, i ha subratllat que està convençut que “no només s’hi deixarà la pell, sinó que defensarà el marc jurídic i institucional i, sobretot, el projecte de CiU”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa