El PSOE demana als seus diputats que passin a Madrid la nit prèvia a la segona votació

La direcció i el grup parlamentari fan la instrucció per evitar problemes amb avions, trens o carreteres, enmig de les crides de Cs i PP a un 'tamayazo'

La direcció del PSOE i del grup parlamentari al Congrés ha demanat als diputats socialistes –inclosos els del PSC- que passin la nit del proper 6 de gener, dia de Reis, a Madrid. Així, pretenen que tots els diputats estiguin sense falta prop del Congrés ja la nit abans del dia que s'ha de produir la segona i decisiva votació per a investir Pedro Sánchez com a president del govern espanyol.

Fonts socialistes asseguren a l'ACN que és "habitual" fer aquest tipus de recomanacions quan les votacions es preveuen ajustades, i confirmen que el missatge de la direcció apel·la a evitar problemes a les carreteres, trens i avions en aquells que tinguessin pensat acudir el mateix dimarts 7 de gener al matí, abans de l'inici del ple al Congrés. El cert, però, és que la instrucció arriba just quan Cs i PP també estan fent crides al 'tamayazo' dirigides a diputats socialistes perquè trenquin la disciplina de vot o no acudeixin a la votació, evitant així que es pugui crear el govern de coalició.

 
 

Comentaris