El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PSC: “No n’hi ha prou amb la dimissió, volem saber què ha passat”
  • CA

El PSC ha volgut començar la seva roda de premsa felicitant el diari ARA per haver fet pública la informació sobre l’assetjament sexual que practicava la mà dreta del conseller d’Exteriors, Alfred Bosch: “és una notícia valenta, volem agrair i felicitar l’ARA”, ha dit la diputada Alícia Romero, que ha remarcat que al seu partit estan “satisfets que Alfred Bosch ja no formi part del Govern, però hem de garantir que qualsevol dona se senti acompanyada per l’administració, que ha de ser intolerant amb les actituds masclistes”. “Això no s’arregla amb la dimissió del conseller, volem saber què ha passat”, ha concretat.

Per al PSC, un dels problemes que hi ha hagut al departament és que “no es va posar en coneixement la situació tot i conèixer-se la situació des de feia anys, i això no es pot tolerar, quan el conseller té coneixement que la seva mà dreta podia tenir aquests comportaments, hauria d’haver-ho comunicat i activar el protocol”. En aquest sentit, ha expressat el suport del PSC a les treballadores que “han patit molt durant molt de temps, i que moltes vegades pel fet que l’home té més poder silencien la situació per por a represàlies. no podem permetre que si hi ha una sola dona a la Generalitat no s’activi el protocol”.

També s’ha adreçat a ERC per assegurar que “ERC no va actuar amb celeritat, i és intolerable per a un partit d’esquerres i que defensa el feminisme”. I ha afegit que “lamento les paraules de Sergi Sabrià, que diu que han deixat el llindar molt alt, encara més quan Bosch pretenia recol·locar l’assetjador en un càrrec més alt encara. No podem permetre paraules com les de Sabrià parlant d’autoexigència, siguem rigorosos”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa