El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
PSC i PP acusen el Govern d’abandonar l’Aeroport de Girona
  • CA

PSC i PP han coincidit a acusar al Govern d'”abandonar” l’Aeroport de Girona, després que la companyia aèria Ryanair hagi anunciat la cancel·lació de 18 rutes des d’aquest aeroport per no arribar a un acord amb la Generalitat.

“És necessari que el Govern expliqui per què abandona Girona com a punt logístic i turístic de *Cataluya”, ha reclamat el portaveu del PP en el Parlament i president del partit a Girona, Enric Millo, segons ha informat el partit en un comunicat.

En el mateix sentit, el portaveu del grup parlamentari del PSC en la comissió de Territori i Sostenibilitat, Roberto Labandera, ha assegurat en un altre comunicat que és “una negligència política del Govern respecte a les comarques de Girona”.

Populars i socialistes també ha coincidit a assenyalar les contradiccions de CiU que “durant tota la campanya electoral van assegurar que era necessari fer tots els esforços necessaris per mantenir Ryanair a Girona”, segons ha explicat Millo.

Labandera ha recordat a més que CiU va recolzar el preacord del llavors Govern tripartit amb la companyia de baix cost per garantir el volum d’operacions de Ryanair a Girona a canvi que la Generalitat incrementés la subvenció de 7,5 milions d’euros a 11,5 milions d’euros, per la qual cosa “ha d’actuar en conseqüència”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa