El PSC, sobre els comptes catalans: "Si no hi ha pressupostos a l'Estat, són paper mullat"

Els socialistes demanen "no fer volar coloms" i dir que els comptes augmenten la despesa en 3.000 MEUR perquè són diners que "ja s'han gastat"

La portaveu parlamentària del PSC, Eva Granados, ha advertit que encara que s'aprovin els pressupostos de la Generalitat si després no hi ha pressupostos generals a l'Estat "són paper mullat". Poques hores després que el Govern i els comuns hagin fet públic l'acord sobre els comptes, Granados ha assegurat que pretenen estudiar "en profunditat" els números per fer-ne una valoració, però ha retret que es digui que s'augmenta la despesa en 3.000 MEUR respecte el 2017 perquè "és fer-se trampes al solitari".

Per a la socialista, es fa "volar coloms" perquè es compara el previst per executar el 2020 amb el 2017, una etapa de creixement econòmic, i afirma que tots aquests diners que teòricament s'augmentarien "ja s'han gastat", pel que reclama comparar-ho amb allò executat el 2019. Granados, a més, ha remarcat en roda de premsa a la seu del partit que "tant important és que hi hagi pressupostos com que siguin uns bons pressupostos" i ha lamentat, també, que es va "tard". D'altra banda, la socialista ha insistit que encara que s'aprovin els comptes calen eleccions a Catalunya perquè el Govern està "exhaurit i desunit".

 
 

Comentaris