El PSC s’apressa a fer el míting, abans que arribin més CDR

Collboni als independentistes que han protagonitzat aldarulls: “Les vostres barricades d’odi no ens faran callar”

El PSC ha pitjat l’accelerador per iniciar abans d’hora el míting a la Fira de Barcelona, contra el qual els CDR han convocat una protesta. El partit havia convocat la premsa a les 19.30 hores, però una hora abans ha anunciat que el míting començaria a les 18.45 amb les intervencions dels primers intervinents. De fet, la pressa s’ha apoderat de l’organització i tres minuts abans de les 18.45 ha sortit a escena Jaume Collboni a donar el tret de sortida. Fonts del PSC han dit a 'El Món' que s’ha avançat l'inici per donar cabuda a més persones en els parlaments. L’avançament en l’inici de l’acte ha agafat molts militants entrant al recinte i ha fet que Collboni hagués de començar a parlar amb l’auditori mig buit.

En la seva intervenció, Collboni ha denunciat la “violència” que s’ha viscut els darrers dies a Barcelona en relació a les protestes contra la sentència i ha agraït la feina dels serveis públics i les forces de seguretat. “Els que han pensat que l’ús de violència seria legítima per defensar idees, han de saber que mai de la vida la violència pot ser una via per defensar-les, la violència no la podem tolerar mai”, ha afirmat Collboni. El primer tinent d’alcaldia de Barcelona els ha dirigit un altre missatge: “Les vostres barricades d’odi no ens faran callar, les vostres fogueres no cremaran el futur d’aquest país ni el d’aquesta ciutat”.

 

Després de Collboni han pres la paraula altres membres del PSC que han centrat la seva intervenció a carregar contra l’independentisme. La número 2 pel Congrés per Girona, Blanca Cercas, ha acusat els independentistes de ser uns “feixistes anti-demòcrates” i que els únics defensors de la democràcia a Catalunya són els socialistes. De la seva banda, la líder socialitsa de Lleida, Montse Mínguez, s'ha desfet en lloances al ministre d'Afers Exteriors en funcions, Josep Borrell, i ha reivindicat que diumenge tots els socialites votin "contra la independència". Pel Camp de Tarragona, Sandra Guaita, ha defensat el vot per Pedro Sánchez i ha demanat que ningú es quedi a casa.

 

Comentaris (10)
federalista Fa 3 mesos
com en l'alemanya nazi dels anys 30, els camisas pardas dels CDR sense deixar parlar als democrates, ara no son aris purs son carolingis, i la esvastica la han canviat per l'estelada fastic de gent i no persegueixen jueus sino ciutadans espanyols democrates i constitucionalistes.
GAVANENC Fa 3 mesos
Quin collons... Dir que els únicos que defense Catalunya son els socialistas. Ells que son del club del 155 i anant a manifestaciones feixistes de SCC. Botiflers de m.er.da...
JordiP Fa 3 mesos
El Collboni, o no s'ha enterat de res o malinterpreta la realitat. Si el primer és pallassada, és manca de seriositat; malament per a un polític que vol guanyar vots. Si és el segon, és encara pitjor: no es pot donar poder a una gent imprudent i irracional que juga així amb el futur de tot plegat. Ni un vot a aquesta quadrilla de boixos. Volem només polítics seriosos i eficaços, no una pandilla de chiquiliquatris.
Rrs Fa 3 mesos
Exacto, no nos quedaremos en casa!
2019 Fa 3 mesos
El odio lo fomenta tu insultando a alguien que es independentistabi por eso soy fascista? Me das asco i tu me incitar a l odio insultando a alguien que ni conoces insultos a ti no te han insultando por ser como eres pues ya sabés a los demas tampoco les gusta parece que no has aprendido nada no se insulta al diferente.
Portuguez Fa 3 mesos
A arrogância castelhana na terra d'outrém daria a volta ao Mundo... como se os catalães, naturais, fossem criminosos em sua casa, a Catalunha, e os castelhanos fossem donos do território invadido e ocupado. Às vezes penso, que viveríamos hoje se os nazis tivessem ganho a guerra? É que os franquistas ganharam-na, mas não têm lugar entre as pessoas de bem. Não se enxergam, coitados.
I SEGUIM!!! Fa 3 mesos
Qui us farà callar serà la devallada de vor¡ts a Catalunya. memos!!!
Miki, l'amic del bar Fa 3 mesos
Aquesta paia és patètica. Principis, els mateixos que els del seu partit: 0.
Ramon Fa 3 mesos
Els chupopteros colaboracionistes
In inde indapendensiaaaa Fa 3 mesos
Ja I i la vostre violencia ens fara lluires cabrons