Problemes de salut compliquen la campanya a alguns partits

Meritxell Batet i Lorena Roldán s'absenten d'actes electorals | Laura Borràs hi participa, però amb febre

Aviat 9 de cada 10 doctors desaconsellaran participar en eleccions. En aquests comicis diverses candidates s'han vist obligades a cancel·lar la seva participació en actes de campanya per motius de salut. El cas més destacat fins ara ha estat el de la cap de llista del PSC al Congrés per Barcelona, Meritxell Batet. La que ha estat presidenta de la cambra baixa espanyola en l'última legislatura ha hagut de fer repòs i ha estat allunyada dels mítings per vertigen, segons fonts de la campanya socialista.

El PSC va enviar ahir un comunicat en què informava que Batet seguirà absent durant els propers dies "per prescripció mèdica". Els metges li han recomanat repòs per recuperar-se del vertigen, que provoca marejos. 

 

La candidata socialista no és l'única que ha hagut de dosificar la seva assistència a mítings per al 10N. Aquest migdia la portaveu de Cs, Lorena Roldán, ha cancel·lat la seva intervenció en un acte de la formació taronja al Born, davant del Centre de Cultura i Memòria. Roldán està constipada i ha preferit descansar, segons fonts de Cs. El president del grup al Parlament, Carlos Carrizosa, l'ha substituït.    

Una altra candidata que ha estat contagiada pel virus de la repetició electoral ha estat Laura Borràs, que encapçala la llista de JxCat al Congrés per Barcelona. Borràs va començar la seva intervenció al míting d'ahir al vespre a Lleida admetent que tenia febre.

 

Comentaris (2)
joan Fa 2 mesos
Aixó de la democracia no els hi va be, estan mes be quan poden parlar de feixisme, franquisme, llavors tots estan be, i son valents, amb democracia, tots, i totes els hi venen cagarrines
Mont-real Fa 2 mesos
Voleu dir que a la Lorena no l'hi han dit que millor es quedi a casa per no posar la gamba. Es que la pobra es tan fluixeta.