Primera reunió entre ERC i SI per negociar una coalició en les municipals de Barcelona

Laporta posarà sobre la taula una bateria de condicions per concórrer al costat d'ERC

Una delegació de representants d'ERC i una altra de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) es reuniran per primera vegada demà per negociar la possibilitat de presentar-se en coalició a les eleccions municipals de Barcelona.

Per part de SI, els negociadors seran dos dels seus diputats al Parlament, Alfons López Tena i Uriel Bertran, a més de l'exdirigent de Reagrupament Oriol Sallas. El partit que lidera l'expresident del FC Barcelona Joan Laporta posarà sobre la taula una bateria de condicions per concórrer al costat d'ERC, i assegura que totes les qüestions poden ser debatudes, també qui ha de ser cap de llista. En canvi el líder d'ERC a Barcelona, Jordi Portabella, ha dit que li semblaria excessiu que fora algú de SI qui liderés la llista.

Després de la debacle electoral d'ERC, que en les autonòmiques va passar de 21 a 10 diputats, i la irrupció al Parlament de SI, que va aconseguir per primera vegada representació amb quatre escons, les dues formacions exploraran la possibilitat de sumar esforços.

 
 

Comentaris