El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Primer el Corredor del Mediterrani i després TV3
  • CA

El president de la Generalitat, Artur Mas, i el seu homòleg del País Valencià, Francisco Camps, no es reuniran a València fins el 20 d’abril, en plena Setmana Santa i just el dia que el Barça juga a Mestalla la final de la Copa del Rei davant el Real Madrid. La trobada serà per parlar dels “principals interessos compartits” que afecten els dos governs, com són el Corredor del Mediterrani, en primer lloc, i després les emissions de TV3 en terres valencianes.

El portaveu del govern, Francesc Homs, ha explicat en roda de premsa posterior al consell de govern que “la funció del govern català no és posar el dit a l’ull a altres governs” i ha concretat que “si realment volem solucionar el problema de TV3 primer cal crear un clima de bona relació plantejant temes compartits” entre els dos governs com és el cas del Corredor del Mediterrani.

El portaveu del govern no ha volgut “especular” sobre els resultats de la trobada, “ja que això no ajudaria gaire a una resolució del tema”. Ara bé, “dos no s’entenen si un no vol” i “el govern valencià té molt clara la seva posició”, ha advertit.

Homs ha lamentat que al País Valencià no sigui possible la reciprocitat que sí es produeix entre TV3 i IB3, però per evitar problemes en aquesta línia ha anunciat contactes del Secretari de Comunicació de Catalunya amb el seu homòleg a les illes Balears “per posar en contrast com estan les coses”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa