Els pressupostos del Parlament enfronten JxCat i ERC

La Mesa ampliada aprova els comptes de la cambra amb els vots a favor del grup de Batet, Cs i PPC i l'abstenció dels republicans

Nova picabaralla entre JxCat i ERC. Ara pels pressupostos del Parlament. La Mesa ampliada ha aprovat aquest dimarts al migdia els comptes de la cambra amb els vots a favor de Cs, JxCat i PPC. S'hi han abstingut ERC, PSC-Units i la CUP-CC, i CatECP hi ha votat en contra. La majoria que ha votat a favor dels pressupostos ha indignat els republicans, que han criticat que el grup que presideix Albert Batet s'hagi sumat a Cs i PPC.

Per la seva banda, fonts de JxCat han defensat els pressupostos i s'han preguntat per què el president del Parlament, Roger Torrent, no hi ha votat a favor, quan es tracta d'una partida que s'inclourà al paquet dels comptes de la Generalitat. Els pressupostos del Parlament s'hauran de votar ara al ple i, si s'aproven, s'envien directament al projecte de llei de Govern.

 
 

Comentaris (5)
Ramon Fa 3 dies
Tu agafes qualsevol esquerra de qualsevol democràcia, la trasllades al Gran Temàtic Progre dins el que ens tenen engabiats, i te la titllarien d'extrema dreta. Però qualsevol, eh? Qualsevol esquerra. Qualsevol esquerra de qualsevol democràcia.
Ramon Fa 3 dies
Per cada vegada que el nacionalisme català ha votat amb les dretes espanyoles, n'hi ha hagut cent que ho ha fet amb les esquerres espanyoles. Això sol ja denota el biaix que ha tingut i continua tenint el nacionalisme català. Un biaix que no té cap sentit. Mentre que no siguem independents, el nacionalisme català hauria de ser transversal i no mirar mai el color polític del govern espanyol sinó només que en podem aconseguir per Catalunya.
Català emprenyat Fa 3 dies
que ara els nois d'esquerra es queixin fa com a mínim pena i vergonya despres de fer entre altres coses blanquejar als del 155. que passa que si esquerra ajuda als del 155 esta justificat i be ? en canvi vitar alguna cosa igual que els de el 155, no importa que edtà malament si no ho fan ells???? torhom ha vist ja que esquerra no és independista i estan nerviosos s'els ha vist el llautó i tenen molta presa per aconseguir la Gene.
C's i PP, ara ja són bons per a aprovar pressupostos, JxCat? Fa 4 dies
Què hem de blanquejar a C's i PP ara? Els guardians de les essències "indepes" (JxCat) ens volen fer creure que els pressupostos pactats amb C's i PP són els que ens convenen per avançar cap a la República Catalana? Sort que encara no hi cap representant de VOX. Com deia aquell: Quins collons...
Dreta - esquerra. Fa 4 dies
Que JxCAT, en els pressupostos catalans, voti amb el PP i C's no ens ha d'estranyar, ja que és un grup essencialment de dretes. En la votació de la investidura n'hi ha que ho justificaven per motius diversos. La única justificació és el posicionament dreta-esquerra.