El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els presos polítics retiren la proposta d’acord de Junts amb PDeCAT
  • CA

“Després de la decisió de la DEN de divendres 26 de juny, entenem que la proposta que vam formular tots quatre com a membres de la Comissió Delegada ha decaigut. Així ho formalitzem amb aquest escrit“. Així comença la carta que han remès els presos polítics del PDeCAT, Jordi Turull, Josep Rull, Quim Forn i l’exiliat Lluís Puig, aquesta mateixa tarda, per fer marxa enrere de la proposta que van plantejar per integrar el PDeCAT a un gran espai liderat per Carles Puigdemont. “Més que una retirada, entenem que ha decaigut”, especifiquen els presos en conversa amb el Món.

“Volem evitar que aquella iniciativa pugui ser un objecte de tensió dins del partit, ja sigui en assemblees territorials, sectorials o en el mateix Consell Nacional”, al·leguen en la missiva a la que ha tingut accés El Món. “És evident que a casa nostra hi ha visions diferents de com s’ha des desenvolupar el trànsit cap a un Junts x Catalunya enfortit i endreçat, totes elles visions legítimes que tindrem la possibilitat de defensar en positiu i al marge de cap tipus de confrontació interna al llarg de les properes setmanes”, continuen.

I prosegueixen: “Estem convençuts que sigui quin sigui l’itinerari que esculli cadascun dels associats del PDeCAT, tots plegats mantindrem  intacta la nostra voluntat de treballar per una Catalunya  independent, moderna i de progrés, socialment justa, que tingui com a prioritat absoluta el benestar de les persones”.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa