El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Presidència licita per 95.000 euros una Diada que reflecteixi el “moment actual que viu el país”
  • CA

 

El Palau de la Generalitat ja pensa en la celebració institucional de l’11 de Setembre. El departament de Presidència ha anunciat la licitació de l’acte institucional de la Diada per aquest 2019. Concretament, el “disseny creatiu, el desenvolupament artístic d’aquest disseny i la direcció i coordinació artística de l’acte”.  El pressupost és de 78.512,40  euros que amb el 21% de l’IVA s’enfila fins els 95.000,00 euros. 

 

En l’anunci, al que accès tingut accès El Món, la Generalitat demana una “oferta de contingut amb temàtica lliure, una proposta innovadora, creativa, que tingui en compte la solemnitat de l’acte i el moment actual que viu el país”. En aquest sentit, reclama, però que sigui apta per tots els públics, televisiva i sobretot, pensat per a tothom. “Cal que el ciutadà es pugui sentir a gust amb l’esdeveniment i que pugui agradar al màxim de públic possible, sense discriminar lloc de procedència ni edat”, adverteixen. 

 

 

El plec de clàusules tècniques subratlla que l’acte ha de ser “televisiu”. I el missatge ha de ser “sobri, elegant, atractiu i aglutinador”.  “El to ha de ser solemne”, afegeix. “Ha de tenir elements d’espectacle que ens garanteixin l’objectiu de celebració”, puntualitza.  Finalment, Presidència també exigeix que “ha d’estar pensat per arribar al major nombre de públic possible, sigui emotiu i reflecteixi clarament el motiu de la celebració.  

 

 

El contracte no detalla el lloc de la celebració, tot i que apunta que es podria dur a terme a la plaça Sant Jaume. Ara bé sí que especifica que es portaria a terme a dos quarts de deu de la nit. 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa