PPi ERC concideixen en que el pla de viabilitat és "insuficient"

Camacho demana la compareixença de Mas-Colell al Parlament i Simó espera més explicacions abans de dilluns

La presidenta del Partit Popular de Catalunya (PPC), Alícia Sánchez-Camacho, ha declarat que el pla d'ajust del Govern per reduir el dèficit és "clarament insuficient". Tot i que veu amb bons ulls que es plantegin mesures per reduir el deute, considera que el pla "només afecta els comptes de la Generalitat", però deixa de banda accions urgents com beneficiar l'economia productiva o frenar l'atur a Catalunya.

També ha demanat la "compareixença immediata" al Parlament del conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, per parlar específicament de les mesures que es durant a terme i com afectaran als serveis bàsics que ofereixen les diferents conselleries.

En aquest sentit, la portaveu d'ERC al Parlament, Anna Simó, ha lamentat la falta de "concreció" del pla de viabilitat i diu que "estretament lligat" als pressupostos de la Generalitat i, en aquest sentit, ha recordat que el Govern "no disposa de la majoria necessària per aprovar-los".

Simó ha afegit que '" ERC li hauria agradat rebre més explicacions del Govern". Per això, la diputada ha fet una crida al president de la Generalitat, Artur Mas, perquè truqui ERC i li expliqui en què consisteix el pla de viabilitat abans de dilluns, quan està previst que el Govern presenti el pla a Madrid.

 
 

Comentaris